Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü

Halkla İlişkiler ve Tanıtım sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda yetişen öğrencilerimiz, alanında uzman, yeterli donanıma sahip yaratıcı birer genç iletişimci olarak bölümümüzden mezun olmaktadır. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altında 2001 yılından bu yana faaliyet gösteren Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, çağdaş mesleki kodlarla bütünleşen eğitim faaliyetlerini günümüzde de devam ettirmektedir. Öğrenciler, bölümümüz Halkla İlişkiler Atölyesi’nde derslerde öğrendikleri teorik eğitimlerini, eğitim çıktıları olarak paylaşma imkânına da sahip olmaktadır. Bölümümüz ana bilim dalı çatısı altında lisansüstü eğitime yönelik yüksek lisans ve doktora programları da bulunmakta olup, alanında deneyimli akademik kadrosu ile kuramsal eğitimde de adından başarı ile söz ettirmektedir.

İletişim Fakültesi’ne kayıt yaptıran öğrencilerin tabi olduğu müfredata aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

HİT MÜFREDAT(1. SINIF)

HİT MÜFREDAT(2. SINIF)