YATAY GEÇİŞ KAYIT İŞLEMLERİ DUYURUSU (2020-2021 GÜZ DÖNEMİ)

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş başvuruları sonucunda, kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları ilan edilen kayıt tarihlerinde elektronik ortamda (on-line) olarak OBS üzerinden yapılacaktır. Başvuru esnasında sisteme yüklenen belgelerin asılları ile “Yatay Geçiş Kayıt Formu”  posta ya da kargo yolu ile Fakültemize  ilan edilen kayıt tarihlerinde gönderilecektir. Belgelerin Birime teslim tarihi esas alınır, ortaya çıkabilecek olan gecikme vb. olumsuzluklardan Üniversitemiz ve Fakültemiz  sorumlu tutulamaz.

YATAY GEÇİŞ EVRAKLARINIZ VE KAYIT FORMUNUZ İMZALI OLARAK BELİRTİLEN TARİHLERDE EKSİKSİZ OLARAK FAKÜLTEMİZE ULAŞTIĞINDA KAYDINIZ GERÇEKLEŞTİRİLİP MUAFİYETLERİNİZ SİSTEME GİRİLECEK OLUP, BELİRTMİŞ OLDUĞUNUZ  E-MAİL ADRESİNE  MUAFİYET LİSTENİZ VE ŞİFRENİZ GÖNDERİLDİĞİNDE (HARÇ ÜCRETİ OLANLAR ÜCRETLERİNİ YATIRDIKTAN SONRA) OBS SİSTEMİNDEN DERS KAYDINIZI YAPMANIZ VE KESİNLEŞTİRMENİZ  GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİNKTEN KAYIT BİLGİLERİNE VE YATAY GEÇİŞ KAYIT FORMUNA ULAŞABİLİRSİNİZ.