Muhafazakârlarda Televizyon İzleme Eğilimleri: Kimlik, Popüler Beğeni ve Sınırlar | İletişim Fakültesi

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Burak Özçetin, “Muhafazakârlarda Televizyon İzleme Eğilimleri: Kimlik, Popüler Beğeni ve Sınırlar” adlı TÜBİTAK 1001 projesini yürütmektedir. Türkiye’de televizyon izleme ve diğer kültürel tüketim pratikleri ile kimlik, toplumsal sınıf olguları arasındaki karmaşık rabıtayı sosyolojik bir izler kitle analizi perspektifine dayanarak ele alacak olan proje, TÜBİTAK  Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma ve Destek Grubu (SOBAG) tarafından desteklenmektedir.

Son Güncelleme : 23 Ağustos Salı 2016