Nesiller Boyu Sağlıklı Yaşam Projesi

Akdeniz Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezimizde Antalya’daki genç ebeveynlere ve torun sahibi kişilere yönelik “Nesiller Boyu Sağlıklı Yaşam” adlı T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programları kapsamında yetişkin eğitimini temel alan Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesini hayata geçirdik. Projede tüm Avrupa’yı derinden etkileyen bir sorun olan obezitenin önlenmesine yönelik çeşitli faaliyetler düzenlenerek, Avrupa tarzında sağlıklı yaşam reçetesini oluşturmayı hedeflendik. Bu doğrultuda sağlıklı yaşamın temelini oluşturan beslenme ve fiziksel aktivite konularında çeşitli seminerler ve kurslar gerçekleştirdik.

Son Güncelleme : 14 Mart Salı 2017