AKİL Haber Ajansı

İletişim fakültesi öğrencilerinin teorik alanda gördükleri eğitimi uygulama alanında gerçekleştirme olanağı sağlayan Akil Haber Ajansı, titiz bir araştırmalar sonucu bulduğu haberlerle ‘Akdeniz İletişim’ uygulama gazetesi ve ‘Atölye’ haber dergisini çıkarıyor. Haber ajansının ürettiği ‘Akdeniz İletişim’ gazetesi ve ‘Atölye’ dergisi hem üniversite ile kent arasındaki etkileşimi sağlıyor hem de öğrencilerin gazete ve dergi için hazırladıkları haberlerle sektörel pek çok yarışmaya katılarak büyük başarılar elde ediyor. Akil Haber Ajansı ayrıca kendi internet sitesi olan “akilhaberajansi.net” ve sosyal medya sayfaları üzerinden anlık haber yayını yaparak başarılı bir internet gazeteciliği gerçekleştiriyor.
Atölye Dergisi
Akdeniz İletişim Gazetesi